Οικονομική Επιμόρφωση

Πρωτοβουλία Οικονομικής Ενημέρωσης

Κατανοώντας την σημασία της οικονομικής παιδείας και έχοντας ζήσει τις συνέπειες της έλλειψής της, το Greek Liberties Monitor έχει αναλάβει μια σειρά δράσεων που έχουν στόχο την εξοικείωση με την οικονομική επιστήμη. Από τα πολύ απλά, την εξοικείωση με τον οικονομικό τρόπο σκέψης, μέχρι σύνθετες έννοιες, όπως παρουσιάζονται καθημερινά, είναι απόλυτα σαφές ότι η οικονομική επιστήμη πρέπει να αποτελεί αντικείμενο μελέτης κάθε πολίτη. Η θεωρητική προσέγγιση μέσω σεμιναρίων, η ανάλυση επίκαιρων θεμάτων σε συζητήσεις και διαλέξεις, και η αμεσότητα των πολυμέσων, δίνουν την δυνατότητα σε όλους να έρθουν σε επαφή με τα οικονομικά, να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να εμβαθύνουν στα ζητήματα βάσει των οποίων καλούνται συχνά να επιλέξουν την κυβέρνηση της χώρας.

Οικονομικά σε Μία Ημέρα

Αποτέλεσμα της συνεργασίας με το Foundation for Economic Education, ένα μικρό σεμινάριο, εισαγωγή στην οικονομική επιστήμη, που απευθύνεται σε μαθητές, καθηγητές, γονείς που θέλουν να διδάξουν τα παιδιά τους, και γενικότερα όσους επιθυμούν μια εισαγωγή στα οικονομικά χωρίς προηγούμενο υπόβαθρο.

Μαθήματα Οικονομικών

Σεμινάρια εξέλιξης και εμβάθυνσης οργανωμένα σε κύκλους 3 – 6 μαθημάτων.

Θεματικά Σεμινάρια

Εξειδικευμένες παρουσιάσεις για μικρά ακροατήρια, σε πρακτικά ή θεωρητικά θέματα, με στόχο την γρήγορη και σφαιρική ενημέρωση.

Πολυμέσα

Γρήγορη και εύληπτη παρουσίαση σημαντικών οικονομικών εννοιών, θεμάτων επικαιρότητας, και εξειδικευμένων πολιτικών και οικονομικών ζητημάτων.

Για να μάθετε περισσότερα για την Πρωτοβουλία Οικονομικής Ενημέρωσης, επικοινωνήστε μαζί μας

Μέλος του
Διεθνείς Συνεργασίες
X